Centro Turistico Citta Di Bologna

  • Klein en modern stadspark
  • Ideaal voor een stedentrip
  • Goed en netjes verzorgd
  • Ook geschikt op doorreis

Centro Turistico Citta di Bologna is een modern park nabij Bologna. Doordat het park zo dicht bij Bologna ligt is het absoluut de moeite waard om deze prachtige stad te bezoeken. Door de artistieke gebouwen en de ontspannen sfeer die er hangt is het een absolute aanrader.

Uw vakantie op Centro Turistico Citta di Bologna

De bungalows zijn voor 1 tot en met 4 personen. Het beschikt over privaat sanitair met storbad en haardroger, automatische air conditioning, centrale verwarming, telefoon, TV, linnengoed en dagelijks onderhoud van het appartement. De chalets zijn voor maximaal 2 personen. Deze beschikken over privaat badkamer en storbad, automatische air conditioning, Tv, linnengoed en dagelijkse schoonmaak van het appartement. U kunt uw auto naast de chalet parkeren

Als u zin heeft in sporten of u zelf wilt uitleven is er op het park ook nog een fitnessruimte. Ook beschikt Centro Turistico Citta di Bologna over een bar en een restaurant. De bar is een knusse, gezellige ontmoetingsplek. In het restaurant worden traditionele gerechten uit de streek geserveerd.

Het park heeft de perfecte ligging, u kunt lopend vanaf het park naar Bologna toe of u pakt de bus die voor op het park stopt. Bologna staat bekend om haar vele restaurantjes en winkeltjes. U kunt in de stad vele historische gebouwen bekijken, dat is zeker de moeite waard.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Via Romita 12, 40127 Bologna BO, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Centro Turistico Citta di Bologna Centro Turistico Citta di Bologna
3.5 3805 reviews
40127 Bologna BO Italië

info@hotelcamping.com €34