Pineta Sul Mare

  • Vakantiepark in de natuur
  • Veel activiteiten en animatie
  • Mooie omgeving
  • Wandel- en fietsroutes

Pineta sul Mare is gelegen bij de historische stad Cesenatica. Het vakantiepark ligt in een park van 45.000m2. Wanneer u houd van openlucht en veel groen is dit park uitermate geschikt voor u.

Uw verblijf op Vakantiepark Pineta sul Mare

Op het vakantiepark is er voor uw kinderen genoeg te doen en dus hoeven ze zich zeker niet te vervelen. Zo is er iedere dag een animatieteam aanwezig om de kinderen ’s middags en in de avond te vermaken. Tevens is het animatieteam op vakantiepark Pineta sul Mare meertalig. Daarnaast beschikt het vakantiepark ook over een voetbalveld, speeltuin, speelzaal, tennisveld en 3 zwembaden.

Wanneer u zin heeft om er op uit te gaan dan zijn er buiten Vakantiepark Pineta sul Mare voldoende mogelijkheden voor vermaak. De nabijgelegen stranden biedt u de mogelijkheid tot watersport of tot fitness op het strand. Ook zijn er voor de mensen die van wandelen of fietsen houden mooie routes door de heuvels aangelegd.

Het vakantiepark beschikt over vele faciliteiten om zo voor u de ultieme vakantie samen te stellen. Zo zijn er 2 wasserettes met drogers aanwezig voor de was. Verder beschikt Vakantiepark Pineta sul Mare over een restaurant, bar, supermarkt, sigarenwinkel, krantenkiosk en zelfs een kapper zodat u niet van het park af hoeft en alles binnen bereik is.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Vakantiepark Pineta Sul Mare, Viale Stoccolma, 47042 Cesenatico FC, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Pineta sul Mare Pineta sul Mare
3.6 4306 reviews
Viale Stoccolma 47042 Cesenatico FC Italië

info@pinetasulmarecampingvillage.com €35