Pomposa Residence

Lido-di-pomposa
(7,0) Bezoek website
Vanaf €35 per dag
Prijslijst
  • Nieuw vakantiecomplex
  • Rustig in de natuur gelegen
  • Direct aan het strand
  • Moderne bungalows

Het gloednieuwe Pomposa Residence ligt enkele meters van de zee in Lido di Pomposa, één van de zeven kustplaatsjes bij Comacchio. Het vakantiecomplex is rustig gelegen in de groene omgeving van het Lido, en Camping Pomposa kijkt er naar uit u te verwelkomen en u te voorzien van comfort, zodat u kunt tijdens uw vakantie kunt genieten van de rust maar ook dat u plezier heeft en u zich goed vermaakt in Emilia-Romagna.

Uw Verblijf op Pomposa Residence

Vakantiepark Pomposa biedt u 2 type bungalows om vakantie in te vieren, de Comfort (2 slaapkamers) en de Riviera (3 slaapkamers). Beide type bungalows zijn ruim opgezet en hebben veel natuurlijk daglicht. Ze beschikken over een woonkamer, kitchenette en badkamer (de Riviera heeft zelfs 2 badkamers). Op het royale terras kunt u heerlijk van de vredige rust en zo fijn heel wat uurtjes buiten door brengen.

U kunt als gast gebruik maken van de volgende faciliteiten op Vakantiepark Pomposa: Bar, sportvoorzieningen, baby club, animatieprogramma en gratis Wi-Fi. Ook kunt u deel nemen aan excursies en strandstoelen en parasols huren.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Pomposa Residence, Via Monte S. Michele, 7, 44022 Lido di Pomposa FE, Emilia Romagna Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Pomposa Residence Pomposa Residence
3.5 887 reviews
Via Monte S. Michele 7 44022 Lido di Pomposa FE Emilia Romagna Italië

info@tomasitourism.com €35