Camping Village Mare E Pineta

  • Miniclub en speeltuin voor kinderen
  • Schaduwrijk
  • Direct aan het strand
  • Animatieteam aanwezig

Vakantiepark Pineta sul Mare is een van de meest pittoreske plaatsen van de Adriatische Riviera.Het Vakantiepark is gelegen aan de Adriatische Kust waar u kunt relaxen op de fijne zandstranden en de ondiepe zee. Aan het strand zijn er bossen, ideaal om lekker te wandelen in de schaduw en te genieten van de mooie natuur.

Op 400 meter van Vakantiepark Pineta sul Mare ligt Camping Cesenatico en maakt hier deel van uit. Het is gelegen in het mooie centrum van de Adriatische kust van Emilia Romagna. De camping ligt op loopafstand van Mirabilandia en 23 kilometer ten noorden van Rimini.

Uw verblijf op Vakantiepark Pineta sul Mare

Er zijn kampeerplaatsen voor caravans en/of tenten. Op Vakantiepark Pineta sul Mare zijn 91 mobilhomes, in een dennenbos gelegen met receptie, een shuttlebus rijdt elke 20 minuten naar de hoofdcamping waar alle faciliteiten zich bevinden.  Elke mobilhome beschikt over airconditioning en satelliet tv.

U kunt rustig genieten bij het zwembad, Vakantiepark Cesenatico biedt een relax gedeelte aan dat bestaat uit, bubbelbaden en schoonheidsbehandelingen. Op het strand bevindt zich een bar, restaurant, sportvelden en speelterrein.

Voor uw kinderen is het speelterrein uiteraard perfect geschikt. Van eind mei tot begin september is er ook een animatieteam aanwezig die samen met uw kind educatieve activiteiten als sport, spelletjes en buiten activiteiten wilt gaan doen.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Nee
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Camping Mare e Pineta, Via delle Acacie, 67 – 44029 Lido di Spina, Emilia- Romagna (FE) – Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Village Mare e Pineta Camping Village Mare e Pineta
3.55 3820 reviews
Via delle Acacie 67 – 44029 Lido di Spina Emilia- Romagna (FE) – Italië

info@campingmarepineta.com €35