Camping Blu International

Vanaf €26 per dag
Prijslijst
  • Aan het meer van Bolsena
  • Ideaal voor windsurfers
  • Kleinschalige familiecamping
  • Veel groen en schaduw

Camping Blu International is een prachtige, door groen omgeven camping in Bolsena. De camping ligt aan het Bolsenameer. Het Bolsenameer is kort geleden uitgeroepen tot een van de schoonste meren van Italië. Door de bijzondere ligging in een natuurlijke omgeving is het een ideale locatie om helemaal tot rust te komen.

Uw vakantie op camping Blu International

Op Camping Blu International kunt u heerlijk ontspannen. Doordat Camping Blu International strategisch ligt, kunt u gemakkelijk allerlei culturele activiteiten ondernemen in plaatsen als Montepulciano, Pienza en Viterbo. Zonaanbidders kunnen genieten op een van de ligbedden aan het zwembad of op het strand van Familiecamping Blu International  aan het meer van Bolsena.

De kleinschalige camping heeft ruim 180 ruime kampeerplaatsen en door het vele groen is er genoeg schaduw te vinden op de camping. Doordat er op Camping Blu International veel groen is, zijn de kampeerplaatsen voorzien van voldoende privacy.

In de kleine supermarkt van Camping Blu International kunt u uw dagelijkse benodigdheden kopen. Verder beschikt de camping over een restaurant, dat naast pizza’s ook streekgerechten op de kaart heeft staan. Zo krijg u ook nog wat mee van de echte Italiaanse cultuur!

Voor de watersportliefhebbers is er op Camping Blu International ook genoeg vertier. Op loopafstand van de camping kunt u zeilboten huren of een bootexcursie boeken. Bij de receptie van de camping is meer informatie beschikbaar.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Blu International Camping Blu International
3.95 4999 reviews
Km 111.650 01023 Bolsena VT Italië

info@blucamping.it €26