Camping Vigna Di Valle

  • Gelegen aan een meer
  • Omgeven door groen
  • Schitterende ligging

Camping Vigna di Valle is en camping gelegen in Anguillara Sabazia gelegen op 3km van de stad Anguillara. De camping is gelegen aan een meer waar u terecht kunt voor ene frisse duik.

Uw vakantie op Camping Vigna di Valle

Er zijn 50 kampeerplaatsen en 25 jaarplaatsen op Camping Vigna di Valle. Daarnaast zijn er ook nog eens 5 huuraccommodaties aanwezig op camping Vigna di Valle. Iedere plek is voorzien van een elektriciteits-aansluiting van maximaal 4 ampère. De  kampeerplaatsen die de camping u aanbiedt zijn met afbakening en schaduw.

Wanneer u bij de tent zit en u even niets te doen heeft is dit geen probleem op Camping Vigna di Valle. Wanneer uw kinderen zich vervelen kunnen ze zich vermaken op het multisportveld, het tennisveld of kunnen ze ping-pong spelen op de tafeltennistafel. Daarnaast kunt u ook leuke uitstapjes begaan en de mooie steden in de regio bezoeken.

Qua voorzieningen is het prima voor elkaar op de camping. Er zijn afwasbakken om na het eten de afwas te doen en ook zijn er wasmachines en drogers aanwezig op de camping. Daarnaast is er op Camping Vigna di Valle ook niks te klagen wat betreft het eten. Er is namelijk een pizzeria aanwezig en ook een restaurant met ruime keuze. Ook is er iedere ochtend vers brood verkrijgbaar.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Via lungolago delle muse, 12, 00061 Anguillara Sabazia RM, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Vigna di Valle Camping Vigna di Valle
12 00061 Anguillara Sabazia RM Italië

info@campingvignadivalle.com €27