Camping Village California

Montalto-di-castro
(6,3) Bezoek website
  • Modern vakantiepark
  • Direct aan het strand
  • Een oase van rust
  • Prachtig mooi zwembad

Vakantiepark California Village is gelegen in Montalto di Castro, in de groene Italiaanse Meremma, bij het strand en pijnbomenbos langs de ongerepte kust. Camping California is een nieuwe en modern vakantiepark. Het vakantiepark heeft ook chalets te huur die zijn uitgerust met airco en een eigen veranda omringt door een groen gazon.

Uw verblijf op Vakantiepark California Village

Er zijn stacaravans te huur die geschikt zijn voor maximaal zes personen. Compleet ingericht, airconditioning, eigen badkamer, dat is nou eens in luxe kamperen. Het ruime terras beschikt ook over tuinmeubilair.

Het park heeft een zwembad gemaakt met een strand effect, waar vele spelletjes kunnen worden gespeeld. Op het vakantiepark zijn er ook tal van sportmogelijkheden, zo kan er tennis, voetbal of gefitnesst worden. Dit alles maakt California Camping Village de ideale plek om een rustige en gezond verblijf te hebben in het gezelschap van familie of vrienden.

Elke dag worden er ook spelletjes en entertainment georganiseerd door een animatieteam. Ook hier kunnen zij plezier maken met elkaar. Ook is er een speciaal kinderbad aangelegd naast het normale zwembad, waar zij veel waterplezier kunnen beleven.

U kunt veel gezellige uitstapjes maken vanuit Vakantiepark California Village. Rustig wandelen in het schitterende natuurgebied de ‘Maremma’ of juist de cultuur bezichtigen in de wereldstad Rome. Ook kan er een bezoekje gebracht worden aan een aquapark genaamd Acquafelix.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

California Camping Village, Località Le Casalette, 01014 Montalto di Castro VT, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Village California Camping Village California
3.15 1281 reviews
Località Le Casalette 01014 Montalto di Castro VT Italië

info@californiacampingvillage.com €41