Lido Village

  • Schaduwrijke plaatsen
  • Watersportmogelijkheden
  • Schoon en mooi park
  • Vele huurmogelijkheden

Lido Village ligt aan het zuiverste meer van Europa, het meer van Bolsena. Dit park is de ideale plek om je vakantie door te brengen in een ongerepte omgeving en waar gelijk in contact komt met de natuur. Verder is het een zeer schoon park die overeenkomstig de gehele gemeente Bolsena afval gescheiden inzamelt. Alle gasten zullen een speciale gids en gekleurde zakken voor afvalscheiding krijgen, die vervolgens moeten naar het aangewezen gebied naast de parkeerplaats van het park moeten worden gebracht. U wordt verzocht om de eenvoudige regels tot u te nemen en te respecteren.

Uw vakantie op Lido Village

Voor de zonaanbieders is het genieten op het strand, maar naast het strand is het zwembad een perfecte aanvulling, ideaal om te genieten en relaxen in de zon op een rustige plek. Het bad is voorzien van diversen dieptes. Een gedeelte van het bad is speciaal ontworpen voor kinderen (kinderbad). Er is altijd toezicht bij de zwembaden. In het hoogseizoen worden aqua-gym cursussen aangeboden om fit te blijven.
Bij het zwembad zijn ligstoelen, parasols, stoelen, douches en er is ook een bar. Voor de sportievelingen onder de parkgasten is er genoeg te doen. Zo zijn er 2 tennisbanen, 2 jeu de boulesbanen en verder sportvelden. Ook aan de watersporter is gedacht. Het park is aangesloten bij een windsurfen en waterskischool. Verder zijn er verschillende huurmogelijkheden op de camping en voor elk wat wils.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Lido Village, Via Cassia km.111, 01023 Bolsena VT, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Lido  Village Lido Village
3.6 882 reviews
Via Cassia km.111 01023 Bolsena VT Italië

lidocampingvillage.it €35