Camping Roma Village

  • Dichtbij Vaticaanstad
  • Gratis WiFi
  • Ontdek het mooie Rome
  • Alles voor mooie vakantie

Vakantiepark Village Roma ligt op een steenworp afstand van de Vaticaanstad, midden in een groene oase, in het hart van Rome. Zowel het centrum van de stad als Vaticaanstad kunt u eenvoudig per pendelbus bezoeken. Voor een gezinsvakantie in de hoofdstad van Italië is dit het meest centraal gelegen vakantiepark van Rome.

Uw verblijf op Vakantiepark Roma Village

Vakantiepark Roma is het hele jaar door open en vormt de ideale uitvalsbasis voor een vakantie of stedentrip vol kunst en cultuur, maar ook voor ontspanning en tijd om de stad Rome te verkennen in uw eigen tempo. De perfecte keuze voor wie in de geschiedenis wil duiken en cultuur wil combineren met het plezier en de vrijheid van een verblijf in de open lucht.

Vakantiepark Village Roma heeft verschillende stacaravans die u kunt huren. Deze variëren van luxe en van inrichting. Voor een ieder is er wat wils op deze plek. De stacaravans beschikken allemaal over een keukenhoek een badkamer en airco. Ook zijn er bungalows te huur op het park, deze zijn voorzien van een douche en airco. Ook kunt u bij de bungalows op uw eigen terras zitten en genieten van het weer. Voor mensen die in een tent willen overnachten is dat ook mogelijk op het vakantiepark.

U vindt goede eetgelegenheden met aantrekkelijke prijzen op Vakantiepark Roma. Ook zijn er vele mogelijkheden voor jong en oud voor vermaak op het park. Daarnaast zijn gewenste faciliteiten als supermarkt, wasserette, sanitair, zwembaden, speelgelegenheden aanwezig en kwalitatief goed.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Vakantiepark Village Roma, Via Aurelia, 831, 00165 Roma, Lazio RM, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Roma Village Camping Roma Village
3.85 3146 reviews
Via Aurelia 831 00165 Roma Lazio RM Italië

campingroma@ecvacanze.it €41