Camping Seven Hills Village

  • Rustige camping
  • Parkachtige omgeving
  • Comfortabel verblijf
  • Vlakbij centrum Rome

Vakantiepark Seven Hills Village, waarvan de naam verwijst naar de legendarische zeven heuvels, waarop de antieke stad Rome is ontstaan. Het Vakantiepark ligt ideaal als u uw vakantie wilt doorbrengen in rust en het groen van het Romeinse platteland en tegelijkertijd wilt genieten van de historische en artistieke schoonheden van de Eeuwige Stad.

Uw verblijf op Vakantiepark Seven Hills Village

Het kampeerterrein ligt in een parkachtige omgeving op een steile helling met veel hoogteverschil. Vakantiepark Seven Hills is een rustige, middelgrote plek met goede voorzieningen en ruime kampeerplaatsen gelegen op terrassen. U kunt ook vakantie vieren in een van de bungalows, mobile homes of mini-appartementen.

De voorzieningen van Vakantiepark Seven Hills zijn geschikt voor een vakantie in Rome zonder gebrek aan comfort, met een bar voor een eenvoudig Italiaans ontbijt, een pizzeria en 3 restaurants voor een heerlijke maaltijd ’s avonds en daarna kunt u in de discotheek een drankje drinken. Daarnaast is er een campingwinkel en een groot zwembad.

Het vakantiepark ligt in het Parco di Veio. Er is hier voor elk wat wils voor een onvergetelijke vakantie. Ontdek de mini-dierentuin van Camping Seven Hills, een onvergetelijke ervaring. Het Sint Pietersplein, het hart van Rome, is in 20 minuten te bereiken. Er is vanaf het vakantiepark een gratis pendeldienst naar het treinstation La Giustiniana.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Camping Seven Hills, Via della Giustiniana 906, 00189 Roma, Lazio (RM), Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Seven Hills Village Camping Seven Hills Village
3.35 4817 reviews
Via della Giustiniana 906 00189 Roma Lazio (RM) Italië

info@sevenhills.it