Camping Village Fabulous

  • Dichtbij centrum Rome
  • Prachtig gezinsvakantiepark
  • Prachtige zwembaden
  • Voor elk wat wils

Vakantiepark Village Fabulous ligt in een groot natuurpark aan de kust van Lazio, op dertig minuten van het centrum van Rome en op tien minuten van de schitterende stranden van Ostia. Op dit mooie vakantiepark kunt u veel comfort verwachten, waaronder een aquapark met twee prachtige grote zwembaden. Hier kunt u na een vermoeiende dag in de wereldstad heerlijk afkoelen en de vele indrukken laten bezinken.

Uw verblijf op Vakantiepark Village Fabulous

Op Vakantiepark Fabulous kunt u kamperen, maar er zijn ook mobile homes die u kunt huren. Het vakantiepark ligt in de schaduw van een dertig hectare groot bos van hoge pijnbomen en vormt een oase van rust voor diegenen die Rome willen bezoeken, maar ook willen genieten van de natuur, gemoedelijkheid en ruimte buiten de stad. Bij helder weer kunt u de Sint Pieter zien vanaf het vakantiepark.

Het vakantiepark bevindt zich op een ideale locatie indien u de Romeinse ruïnes van Ostia Antica wilt verkennen, op het strand wilt ontspannen of in de Eeuwige Stad wilt vertoeven. Als u de afwisseling zoekt van het bezoeken van Rome, gecombineerd met strand en rust en voor het hele gezin leuke dingen, dat is dit een fantastisch vakantiepark.

Mocht u nog energie over hebben, dan kunt u een balletje slaan op de tennisbaan. Of samen met de kinderen een potje midgetgolf spelen. Voor de jeugd is er een discotheek en gezellig iets eten of drinken kan natuurlijk in het goede restaurant. Bij Vakantiepark Fabulous zult u zich geen moment vervelen.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Ja
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Via di Malafede, 205, 00125 Roma RM, Italië

Kaart:

Verhuur organisaties

Huur een stacaravan of tent

Vacanceselect is specialist en voorloper op glampinggebied en bied gezinsvakanties aan in heel Europa!

Camping Village Fabulous Camping Village Fabulous
3.9 344 reviews
205 00125 Roma RM Italië

fabulous@ecvacanze.it €40