Camping Fano

Vanaf €35 per dag
Prijslijst
  • Zwembad met glijbaan
  • Geschikt voor campers
  • Watersportcamping
  • Kluisjes te huur

Camping Fano lig in het dorpje Fano. De camping ligt aan de Adriatische kust en is dichtbij leuke steden gelegen. Het is een kindvriendelijke camping waar dagelijks veel activiteiten georganiseerd worden. De camping is levendig en geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Camping Fano heeft een oppervlakte van 45.000 m2 en beschikt over 300 kampeerplekken, 32 bungalows en 4 stacaravans. De kampeerplaatsen variëren van grote en worden bij aankomst aangewezen. Alle plekken beschikken over water en elektriciteit. De bungalows en stacaravans zijn uitgerust met de luxe van thuis zodat u op vakantie niets van thuis hoeft te missen.

Uw vakantie op camping Fano

 

De facilitaire accommodaties zijn in prima staat op camping Fano. Het toiletgebouw dat op de camping staat beschikt over douches, wc’s, minder validen wc’s en douches en er zijn een aantal aanrechten waar u uw afwas kunt doen. Het toiletgebouw word dagelijks schoongemaakt en ligt centraal gelegen op de camping.

Verder beschikt camping Fano over een ruim zwembad met waterglijbaan. Let op het is verplicht op badmutsen te dragen in het zwembad. U kunt ook beschikken over de ligstoelen en parasols die bij het zwembad staan. Als u geen zin heeft in kunt u ook naar het strand dat direct gelegen is aan camping Fano. Er is een stuk afgezet voor toeristen die op de camping staan waar er gezwommen en waar genoten kan worden van de zon.

Het animatie team op camping Fano organiseert elke dag activiteiten voor kinderen en volwassenen. Elke dag worden er verschillende spelletjes gedaan zoals: waterpolo, basketbal, aerobics, voetbal toernooien, mini disco enz. Ook is er op de camping een bar, restaurant en afhaal restaurant. En natuurlijk is er een supermarkt waar u uw dagelijkse benodigdheden kunt kopen.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Via Metauro, 61032 Marotta PU, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Fano Camping Fano
3.425 3169 reviews
61032 Marotta PU Italië

info@campingfano.it €35