Camping La Mimosa

Fano
Vanaf €35 per dag
Vakantiepark Le Marche
Camping Mimosa is een nieuwe camping die direct gelegen is aan de Adriatische kust, vlakbij Le Torrette, drie minuten rijden van Fano, een van de grootste steden in de regio Le Marche, rijk aan traditie, historisch en cultuur. Buitengewoon mooi is het heuvelachtige gebied dichtbij camping Mimosa.
Makkelijk te bereiken zijn; Urbino, een stad met een centrum van Renaissance kunst  en de middeleeuwse steden Gradara, San Leo en San Marino. Houdt u van wandelen dan is dit mogelijk in het Conero Park, een oase met prachtige wandelpaden.

Uw vakantie op camping La Mimosa

Om de gasten zo veel mogelijk tevreden te stellen is er maximale aandacht gegeven aan elk detail en kan er ook gekozen worden uit een een verblijf in een bungalow of mobile home en het bijbehorende comfort.

De camping is uitgerust met de meest moderne gemakken, sanitair, zwembad met kinderbad,  restaurant, snackbar, supermarkt, pizzeria, een speeltuin voor kinderen, prive strand en animatie. De camping biedt de best mogelijke accommodatie voor haar gasten voor een ontspannen, zorgeloze en leuke vakantie.

Camping Mimosa bevindt zich aan de kust van de Adriatische zee met mooi zandstrand.

Wij hebben elk detail met uiterste aandacht verzorgd.

Camping la mimosa Camping la mimosa
Str. Nazionale Adriatica Sud 259 61032 Torretta di Fano PU Italië

info@campinglamimosa.it €35
  • Animatie team
  • Faciliteiten voor minder validen
  • Huisdieren toegestaan
  • Zwembad