Camping San Marino

  • Grote terrassencamping
  • Vermaak voor jong en oud
  • Shuttlebus naar het strand
  • Gunstig gelegen voor uitstapjes

Camping San Marino Centro Vacance is de enige camping in dit ministaatje. Het kampeerterrein is een voormalige olijfboomgaard op 250 meter hoogte en bestaat uit terrassen. Het heeft een prachtig uitzicht op zee en de heuvels.

Uw vakantie op Camping San Marino

Deze grote, goed uitgeruste camping is ook prima geschikt als doorreiscamping. De kampeerplaatsen zijn ruim en afgebakend. Voor een bezoekje aan het strand kunt u gebruik maken van de shuttleservice van San Marino Centro Vacanze.

Op Camping San Marino vindt u mooi zwembad met kinderbad en een cocktailbar. Ook kan er gesport worden, zoals beachvolleybal en beachtennis en een skatepark. Voor de kleine gasten is er een aantal speeltoestellen en is er een dierenparkje. Animatie is er voor jong en oud.

Vanaf San Marino Centro Vacanze worden er fietsarrangementen georganiseerd, maar ook met de auto zijn schitterende tochten te maken in de omgeving. De camping is gunstig gelegen voor culturele uitstapjes. De onafhankelijke Republiek San Marino is een beetje te vergelijken met Vaticaanstad of Monaco.

Een mooi uitstapje is naar San Marino-stad. San Marino heeft een schitterend oud centrum, omringd door vestingmuren, torens en poorten. In het centrum vindt u vele winkeltjes, restaurants en bars. Wilt u meer van de zon, zee en strand genieten, dan kunt u naar het nabijgelegen Rimini, Riccione of Cattolica.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Ja
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Kaart:

Stel uw vraag

Camping San Marino Camping San Marino
3.95 186 reviews
50 47893 San Marino

info@centrovacanzesanmarino.com €37