Camping Verde Luna

Torrette di Fano
(8,9) Bezoek website
Vanaf €35 per dag
Prijslijst
  • Typisch Italiaanse camping
  • Rustige familiecamping
  • Bij het strand gelegen
  • Goede uitvalsbasis

Camping Verde Luna in Torrette di Fano is zeer geschikt voor een familievakantie. Ideaal voor wie zowel van de rust van één van de meest groene gebieden van Italië wil genieten als van de prachten die het binnenland van Le Marche biedt, met zijn monumenten en zijn kerken. Bovendien zijn er talrijke mogelijkheden voor vermaak voor groot en klein, verzorgd door bekwaam en vriendelijk personeel.

Uw vakantie op Camping Verde Luna

De camping ligt op enkele meters van de zee met directe toegang tot een groot zandstrand. Camping Verde Luna strekt zich uit over een oppervlakte van 20.000 m2 in een vlak, geheel bebost terrein. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van wateraansluiting en -afvoer en elektra. De sanitaire faciliteiten zijn netjes. U kunt er ook voor kiezen om een tent, bungalow of chalet te huren op Camping Verde Luna.

Camping Verde Luna heeft een zwembad met whirlpool, een privéstrand met voorzieningen waar de meest uiteenlopende activiteiten georganiseerd worden, speeltuin met kinderclub, bar, campingwinkel, pizzeria met afhaalservice, kiosk, EHBO post en een multifunctioneel sportveld.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Ligging:

Zee50 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Verde Luna Camping Verde Luna
4.45 1346 reviews
Str. Nazionale Adriatica Sud 251 61032 Torrette di Fano Le Marche PU Italië

info@campingverdeluna.it €35