Camping Village Calypso

Cupramarittima
(6,7) Bezoek website
Vanaf €55 per dag
Prijslijst
  • Mobil-homes aan de zee
  • Elke dag animatie
  • Historische omgeving
  • Voor elk wat wils

Camping Village Calypso is de ideale plek voor een vakantie, dat aan alle eisen van de vakantiegangers voldoet dankzij de vele faciliteiten en comfort die het biedt. Gelegen aan de “Riviera delle Palme” aan de Adriatische kust, is Camping Calypso, omgeven door groene heuvels en met een mild klimaat geschikt voor een perfecte vakantie. Op 2 kilometer vindt u het centrum van Cupra Marittima.

Uw vakantie op Camping Village Calypso

De 26.000 vierkante meter grootte camping is vlak en met gras begroeid. Camping Calypso heeft zijn eigen privéstrand, schaduwrijke plaatsen, sanitaire voorzieningen en wasmachines. Daarnaast zijn er bungalows en mini-appartementen, uitgerust met keuken, badkamer met wastafel en douche. Tijdens het genieten van de rust en ruimte die de camping biedt, kunt u gebruik maken van het Wifi-netwerk.

Camping Calypso biedt ook een restaurant, pizzeria, supermarkt, winkel, bar, ijssalon, kiosk, huisartsenpost, pinautomaat, zwembad met glijbaan, tennisbaan, jeu de boules baan, tafeltennis, kinderopvang, volleybal, voetbalveld, amusementshal, waterfietsen, entertainment, discotheek, dansvloer en televisiezaal. Alles om u een vakantie op camping Calypso in de provincie Le Marche zo aangenaam mogelijk te maken.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Nee
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Camping Calypso, Contrada Boccabianca, 7, 63064 Cupra Marittima, Le Marche AP, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Snelweg6000 meter
Zee50 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Village Calypso Camping Village Calypso
3.35 2965 reviews
Contrada Boccabianca 7 63064 Cupra Marittima Le Marche AP Italië

calypso@camping.it €55