Camping Verde Cupra

Cupramarittima
(7,5) Bezoek website
Vanaf €45 per dag
Prijslijst
  • Vakantiepark in de natuur
  • Groot privé strand
  • Gratis pendeldienst
  • Goed restaurant

Vakantiepark Verde Cupra heet u van harte welkom in de provincie Le Marche, in Cupra Marittima om precies te zijn, voor een vakantie voor elk wat wils. Temidden van de typisch mediterrane natuur en op 1 kilometer van het strand staat het team van het vakantiepark klaar om u een zeer aangename vakantie te bieden.

Uw verblijf op Vakantiepark Verde Cupra

Het Vakantiepark ligt verscholen in een groen gebied van 33.000 m2. De kampeerplaatsen, allemaal uitgerust met elektra, zijn te vinden in de schaduw van pijnbomen, populieren en eucalyptussen. Bij vakantiepark Verde Cupra is een groot aantal waterpunten.

Als u liever een accommodatie huurt bij Vakantiepark Verde Cupra kunt u kiezen uit kamers, bungalows en appartementen. De kamers en sommige appartementen zijn voorzien van airconditioning, een televisie en een eigen badkamer. De bungalows en appartementen hebben ook een kitchenette.

De zwembaden worden omgeven door palmbomen en ligstoelen. Het restaurant bij Vakantiepark Verde Cupra staat garant voor kwaliteit. Hier proeft u de typische specialiteiten en andere lokale gerechten. Of u brengt er een gezellige feestavond door. Ook kunnen er gerechten afgehaald worden. Tussen 1 juni en 31 augustus wordt er animatie georganiseerd.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Camping Verde Cupra, Via Lazio, 2, 63064 Cupra Marittima, Le Marche AP, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Verde Cupra Camping Verde Cupra
3.75 3396 reviews
Via Lazio 2 63064 Cupra Marittima Le Marche AP Italië

info@verdecupra.it €45