Village Centro Vacanze De Angelis

Vanaf €35 per dag
Vakantiepark Le Marche

Vakantiepark De Angelis is gelegen in een droomland met een uitzonderlijk landschap dat wordt begrensd door de Monte Conero, Marcelli di Numana, de Sirolo top en door een beschermd natuurgebied langs de fascinerende Rivera del Conero.

Het vakantiedorp beschikt over comfortabele houten vrijstaande huizen, functioneel, autonoom en gelegen in een groene omgeving. Elk van hen heeft een veranda, een eigen parkeerplaats, een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, toilet, twee telefoonlijnen en internationale tv-kanalen.

Er zijn ook luxe huizen met airconditioning en een kluisje, of prachtige mediterrane stijl woningen met 1, 2 of 3-kamer appartementen gebouwd en volledig ingericht.

In het centrum van Vakantiepark De Angelis is het servicepunt met receptie, ehbo post en bar. Binnen het vakantiedorp zijn ook een ingerichte kinderspeelplaats, babyhoek, videogames gebied, speeltoestellen, en mini-markt.

Entertainment is de hele dag beschikbaar. De professionele entertainers organiseren wedstrijden, spelletjes en shows en bieden u de mogelijkheid om nieuwe vrienden te ontmoeten. Vermaken zult u zich zeker ook in het Caribisch zwembad met whirlpool.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Nee
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Village centro vacanze de angelis Village centro vacanze de angelis
info@centro-vacanze.it €35