Camping Village Baia Verde

Vanaf €62 per dag
Prijslijst
  • Luxe familievakantiepark
  • 300 meter van Gardameer
  • Ideaal voor gezinnen
  • Kleinschalig vakantiepark

Vakantiepark Baia Verde in Manerba del Garda is een echte kindercamping gelegen in een oase van groen en rust op 300 meter van het Gardameer. Deze luxe viersterrencamping is al jaren populair onder Nederlandse gezinnen.

Uw verblijf op Vakantiepark Baia Verde

U kunt op dit nette vakantiepark verblijven op ruime kampeerplaatsen op schaduwrijke grasvelden, voorzien van verschillende faciliteiten. Elke plek heeft een eigen waterpunt. Het sanitairgebouw is modern en heeft een dakterras met jacuzzi.

Ook kunt u bij Vakantiepark Baia Verde vakantie vieren in een mobile home voorzien van alle comfort geacclimatiseerde, dubbel sanitair, een open en bedekte houten veranda. Omgeven door kleurrijke oleanders en gelegen in de adembenemende omgeving van Lago di Garda.

Voor het zwemplezier zijn er behalve het Gardameer zelf drie zwembaden: Een royaal zwembad met lagune, whirlpool en waterfonteinen, een kinderzwembad voorzien van toegangstrap en waterfonteinen en een verwarmd zwembad op daksolarium voorzien van acht whirlpools

De overige faciliteiten van Vakantiepark Baia Verde zijn een restaurant, pizzeria en bar, camping winkeltje, speelplaats en een multifunctioneel sportveld voor voetbal, volleybal en tafeltennis. Animatie is er in het hoogseizoen voor de kleintjes, maar er zijn ook avonden met live muziek, cabaret, baby disco en aquagym.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Via dell’Edera, 25080 Pieve Vecchia BS, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Village Baia Verde Camping Village Baia Verde
3.9 1493 reviews
25080 Pieve Vecchia BS Italië

info@campingbaiaverde.com €62