Camping Giglio

  • Kleinschalige, rustige camping
  • Recent gemoderniseerd
  • In de heuvels gelegen
  • Uitzicht op het Gardameer

Vakantiepark Giglio is gelegen in het dorpje Navazzo. De camping is in 2010 opgezet en is geschikt voor mensen die er graag op uit gaan bijvoorbeeld de bergen in of naar culturele bezienswaardigheden. Door de perfecte ligging van het vakantiepark is er het hele jaar door een aangename temperatuur.

Uw vakantie op Camping Giglio

De kampeerplekken op Camping Giglio zijn 66 m² met water en elektriciteit en water. U mag uw plek zelf uitkiezen of u nou gaat voor een plek met zon of schaduw er is voor ieder wat wils. Er bevinden zich geen chalets of stacaravans op de camping. Er is 1 modern toiletgebouw met sanitair en wasmachines. Het kampeerterrein  ligt op 800 meter hoogte in de bergen en ligt 8 kilometer van het stadje Gargnano.

Natuurlijk bevinden zich ook een bar, restaurant en een kleine supermarkt op vakantiepark Giglio. De bar is de plek om te zijn aan het einde van de dag, hier kunt u met andere kampeerders een drankje drinken en gezellig met elkaar praten. In het restaurant kunt u terecht voor klassieke en traditionele gerechten uit de streek, het is echt de moeite waard om er te dineren.

De omgeving rond vakantiepark Giglio is prachtig, u kunt gaan wandelen of sporten, de keuze is aan u. De camping is maar enkele kilometers vanaf dorpjes zoals Formaga, Briano en Costa. Door de rijke cultuur in de kleine dorpjes is er genoeg te zien en kunt u het echte Italië ontdekken. Ook organiseert het vakantiepark excursies in de omgeving.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Nee
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Strada Provinciale 9, 25084 Gargnano BS, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Giglio Camping Giglio
4 2168 reviews
25084 Gargnano BS Italië

info@famigliailgiglio.it €35