Lido Boschetto

  • Eenvoudig, rustig vakantiepark
  • Direct aan het Lago Maggiore
  • Prachtig wandelgebied
  • Watersportmogelijkheden

Lido Boschetto in Maccagno ligt in het noordoostelijke deel van het Lago Maggiore en is een rustig park, ideaal voor een ontspannen vakantie in de natuur. Liefhebbers van watersport, golf, wandelen of fietsen in de natuur kunnen hier hun hart ophalen.

Uw verblijf op Lido Boschetto

Lido Boschetto heeft voorzieningen als een wasserrette, een bar, pizzeria, scooterverhuur en een speeltuin. Op het vakantiepark kunt u relaxen in de Italiaanse zon of bijkomen in de talrijke schaduwplekken die de bomen u bieden. Tijdens het uitrusten kunt u gebruik maken van het Wi-Fi netwerk.

Aangezien vakantiepark Lido Boschetto aan het water ligt, heeft u uiteraard de mogelijkheid om te gaan vissen, zwemmen, kajakken en kanoën (te huur). Windsurfers kunnen profiteren van de gunstige windcondities. Voor de wandelaars is er een mooie wandelroute aan het nabijgelegen Lago Maggiore. Daarnaast hebben golfliefhebbers keuze uit vijf golfbanen, allen gelegen binnen een straal van 30 kilometer van het vakantiepark.

Maccagno biedt u verder ook tal van recreatie mogelijkheden. Zo is er een multifunctioneel sportveld voor voetbal, tennis en volleybal en kunt u klimmen op een spectaculaire klimwand. Elke woensdag is er een markt in Luino, waar u vanaf vakantiepark Lido Boschetto met de bus naar toe kunt.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Nee
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Lido Boschetto Holiday, Via Gregorio Pietraperzia 13, Località Parco Giona, 21016 Maccagno con Pino e Veddasca VA, Lombardije, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Lido Boschetto Lido Boschetto
3.15 1992 reviews
Via Gregorio Pietraperzia 13 Località Parco Giona 21016 Maccagno con Pino e Veddasca VA Lombardije Italië

lido@boschettoholiday.it €35