Camping 2000

  • Gelegen in een natuurpark
  • Gunstige ligging voor uitstapjes
  • Dorpscentrum op loopafstand
  • Voor actieve vakantiegangers

Camping 2000 in Castelletto Ticino – Novara is gelegen in het schitterende landschap van Lago Maggiore, niet ver van Arona en Stresa. Het is de ideale plek om een wonderschone vakantie in de natuur door te brengen. De camping heeft een oppervlakte van 8 hectare, midden in het Ticino Natuurpark en is het hele jaar open. Een mooie en goedkope camping in de provincie Piemonte om een heerlijke vakantie te vieren.

Uw vakantie op Camping 2000

Om in de zomer en winter een heerlijke vakantie te kunnen doorbrengen heeft Camping 2000 kampeerplaatsen met schaduw en elektra, comfortabele bungalows en chalets en camper service. Verder vindt u op de camping een bar, restaurant met pizzeria, zwembad met kinderbad, tennisbaan, volleybalveld, voetbalveld, tafeltennis, jeu de boules, speeltuin en net sanitair.

Vlakbij de camping vindt u een groot winkel- en uitgaanscentrum met een supermarkt, ruim aanbod aan winkeltjes, outlet stores, bars, restaurants, bioscoop, bowling centrum, discotheek etc. Als uitvalsbasis is Camping 2000 erg geschikt om te gaan wandelen in een zeer afwisselend en indrukwekkend landschap met meren, prachtige eilanden, prestigieuze villa’s en kastelen en pittoreske dorpjes.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Nee
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Via del Cantiere, 10, 28053 Castelletto sopra Ticino NO, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping 2000 Camping 2000
10 28053 Castelletto sopra Ticino NO Italië

info@camping2000.it €35