Camping Cian Del Mond

  • Rustige camping
  • Idyllisch plekje
  • In de natuur gelegen
  • Goede uitvalsbasis

Camping Cian del Mond is gelegen in Battifollo in de maritieme Alpen in het zuiden van Piemonte. De camping is recent aangelegd, maar met zorg ingepast in het landschap. Omgeven door de bergen, groene natuur en bossen, aan de rand van het dorpje is dit een idyllisch plekje.

Uw vakantie op Camping Cian del Mond

U bent hier te gast en u hebt de mogelijkheid om met uw tent, caravan of camper een rustig plaatsje te zoeken ver weg van de stress. Ook kunt u op Camping Cian del Mond een houten chalet huren, voorzien van eigen keuken, sanitair en wasmachine. Deze rustieke chalets hebben een patio en bieden een mooi uitzicht op de bergen.

Camping Cian del Mond is een mooi startpunt voor schitterende tochten en excursies in dit afgelegen gebied. U kunt hier goede beschrijvingen van krijgen bij de receptie of dit onder begeleiding van een gids doen. Tegelijkertijd is de camping perfect gelegen voor mensen op doorreis en vormt het een verbinding tussen Piemonte en Liguria.

Toeristische trekpleisters als Alba, Turijn, de Langhe streek en de Bloemenriviera zijn vanaf de camping goed te bereiken. Bagnasco ligt op 6 kilometer, het dichtstbijzijnde skigebied op 10 en de Ligurische zee op 50 kilometer. Viola Saint Gree is ongeveer 20 minuten rijden vanaf Camping Cian del Mond.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Cian del Mond – camping, loc. Piano del Mondo, 12070 Battifollo CN, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Cian del Mond Camping Cian del Mond
3 4523 reviews
loc. Piano del Mondo 12070 Battifollo CN Italië

info@ciandelmond.it €35