Camping Grinto

Vanaf €35 per dag
Prijslijst
  • Moderne stadscamping
  • Ecovriendelijk en duurzaam
  • Parkachtige omgeving
  • Zorgeloos ontspannen

Camping Grinto is gelegen in Moncalieri vlakbij Turijn. Dit is een ecovriendelijke camping in een parkachtige omgeving. U vindt hier gezelligheid en comfort. Zodoende kunt u zorgeloos vakantie vieren en deze regio verkennen. Ideaal als u de stad Turijn wilt bezoeken maar graag in de natuur kampeert.

Uw vakantie op Camping Grinto

De kampeerplaatsen zijn ook in lijn met de duurzaamheid en voorzien van water aan-/afvoer. Het kampeerterrein voor tenten biedt gasten de gelegenheid om de natuur in optima forma te ervaren. De staanplaatsen zijn ondergedompeld in het groen van deze parkachtige omgeving. De moderne sanitaire voorzieningen zijn ecovriendelijk. Er zijn speciale voorzieningen voor campers.

Als u op zoek bent naar een ontspannen vakantie in Piemonte of een weekendje weg van de stress, dan ontvangt Camping Grinto u graag gastvrij. Deze moderne camping is geïnspireerd door de nieuwste trends in toerisme. In het restaurant met bar kunt u een lekker hapje eten en de beste wijnen van de regio proeven. Met de fiets, bus of zelfs met de boot kunt u het centrum van Turijn goed bereiken.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Camping Grinto, Corso Trieste, 60, 10024 Moncalieri TO, Piemonte, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Grinto Camping Grinto
Corso Trieste 60 10024 Moncalieri TO Piemonte Italië

info@grinto.it €35