Camping Solcio

Vanaf €45 per dag
Prijslijst
  • Direct aan het meer gelegen
  • Gezellige familiecamping
  • Klein, rustig en comfortabel
  • Ontspanning en natuur

Vakantiepark Solcio is prachtig gelegen in een rustige omgeving aan de oevers van het Lagio Maggiore in een inham tussen Arona en Stresa. Dit sfeervolle familievakantiepark heeft goede voorzieningen en ligt op loopafstand van het gelijknamige dorpje Solcio.

Uw verblijf op Vakantiepark Solcio

De 130 kampeerplaatsen liggen op vlakke grasvelden en zijn erg schaduwrijk en beschikken over een eigen elektriciteitsaansluiting. Het is ook mogelijk om een accommodatie te huren bij Vakantiepark Solcio. Op het vakantiepark vindt u verschillende faciliteiten zoals een bar, een supermarkt en een restaurant-pizzeria van waar u een schitterend uitzicht heeft over het meer.

Bij Vakantiepark Solcio zijn maxi-caravans met ruimte voor 4 en 5 personen. De nieuwe verblijfplaatsen zijn voorzien van een modern interieur en buiten de stacaravan is een eigen terras.

Nabij Vakantiepark Solcio vindt u een zand- en kiezelstrand, waar u kunt zwemmen.  Het is ook mogelijk om te leren duiken bij de duikschool, een kano te huren of met uw boot te varen. In juli en augustus worden er verschillende entertainment avonden gehouden, waardoor u zich in de avonden op het vakantiepark ook goed kunt vermaken. Het restaurant is van zeer goede kwaliteit. Honden zijn bij Vakantiepark Solcio ook toegestaan.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Camping Solcio, Via al Campeggio, 1, 28040 Lesa, Piemonte NO, Italië

Ligging:

Supermarkt200 meter
Centrum100 meter
Treinstation200 meter
Busstation200 meter
Snelweg8000 meter
Zee100 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Solcio Camping Solcio
4.15 2244 reviews
Via al Campeggio 1 28040 Lesa Piemonte NO Italië

info@campingsolcio.com €45