Camping Fontana Delle Rose

  • Gelijk aan het strand
  • In natuurreservaat
  • Grote staanplaatsen
  • Mooi wandelgebied

Camping Fontana delle Rose ligt aan de mooie blauwe zee, in het hart van Gargano in de provincie Puglia, grenzend aan een prachtig strand, vernoemd naar een oude natuurlijke bron in de plaats.

Uw vakantie op Camping Fontana delle Rose

Er zijn 200 kampeerplaatsen op Camping Fontana delle Rose, een groot gedeelte van de plaatsen is schaduwrijk. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een van de 50 huuraccommodaties te huren die op de camping aanwezig zijn.

Qua voorzieningen heeft u op de camping niets te klagen. E r is een bar restaurant en voor de kinderen een miniclub. Verder kan de sportieve toerist zijn energie ook prima kwijt op de camping. Er is een voetbalveld, tafeltennistafel, fitnessplaats en ook worden er lessen in yoga en dansen gegeven.

Camping Fontana delle Rose is gelegen op de vlakte van Mattinatella. Een rotsachtige kustlijn met zijn kleine baaien, inhammen afgewisseld met kliffen en grotten zijn prachtig om te verkennen. Het klimaat is koel en droog dankzij een aangenaam briesje uit de nabijgelegen bergen. De mensen zijn hier gastvrij en u zult aangenaam verblijven in een natuurlijke schaduw van oude olijfgaarden.De camping ligt gelijk aan het strand, tevens heeft u direct toegang tot het natuurreservaat.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Camping Fontana delle Rose, S.P. 53 al km 10, 71030 Mattinata FG, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Fontana delle Rose Camping Fontana delle Rose
S.P. 53 al km 10 71030 Mattinata FG Italië

fontanadellerose@yahoo.it €35