Camping Internazionale Manacore

  • Vlak aan zee
  • Gezellige familiecamping
  • Groot en mooi zwembad
  • Ligt aan prachtige baai

Camping  Internazionale Manacore is spelen op het strand, urenlang een boek lezen in de schaduw, languit dromen in een hangmat, gegrilde vis eten in het gezelschap van vrienden, kano- of surflessen, een zandkasteel bouwen aan de rand van de zee, het treintje voor de kinderen.

Uw vakantie op Vakantiepark Internazionale Manacore

Vakantiepark Internazionale Manacore is aerobics, Latijns-Amerikaanse dansen, een tenniswedstrijd, een spelletje volleybal op het strand, winkelen op de markt, een bos bloemen voor op de tafel buiten de bungalow, een glimlach van een meisje en een jongen, de groepsfoto met de animatie personeel.

Dit zijn slechts enkele van de dagelijkse momenten voor diegene die het liefst hun vakantie doorbrengen in de open lucht. Het groen van het bos, de geur van de mediterrane maquis, de zee die geleidelijk afloopt, de witte kliffen met verborgen grotten en romantische baaien, de Saracenen en de wachttorens, middeleeuwse dorpjes, sfeervolle steegjes, schilderachtige markten, stille en beroemde plaatsen om te aanbidden. Dit alles voor een onvergetelijke vakantie.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Nee
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Camping Internazionale Manacore, Loc. Manacore, snc, 71010 Peschici FG, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Internazionale Manacore Camping Internazionale Manacore
3.5 2762 reviews
Loc. Manacore snc 71010 Peschici FG Italië

centroprenotazioni@grupposaccia.it €45