Camping Village Terrazza Sul Mare

  • Camping ligt op zandduin
  • Prachtige familiecamping
  • Camping voor elk wat wils
  • Uitvalbasis voor mooie trips

Vakantiepark Terrazza sul Mare is zo genoemd omdat het op een zandduin ligt, in een gebied van ongeveer 10.000 vierkante meter. Het heeft een prachtig uitzicht over de Adriatische kust met haar lange strand en de rijke blauw-groene zee die de indruk wekken dat u op een echte terras zit.

Het park ligt 5 kilometer van Vieste langs de kustweg en het is mooi zo afgelegen dat zittend in de rustgevende schaduw van de Canadese populieren en pijnbomen u het gevoel krijgt ver weg van alle chaos te zijn. U kunt op het park Terrazza sul Mare optimaal genieten van de rust.

Uw vakantie op Vakantiepark Terrazza sul Mare

De mooie witte mini-appartementen zijn zeer comfortabel met heerlijke veranda’s in het hart van Vakantiepark Terrazza sul Mare. Alle appartementen zijn volledig ingericht voor 4 of 6 personen met eigen kitchenette en badkamer.

Ongetwijfeld is de belangrijkste bezienswaardigheid op het parkTerrazza sul Mare de vriendelijke familie die het restaurant runt, de pizzeria en de snack-bar (direct aan het strand). Gegarandeerd elke dag verse producten zodat u kunt genieten van traditionele lokale gerechten.

Andere faciliteiten op het park zijn de gezellige disco, windsurfschol, beachvolley, tafeltennis, speelzaal en EHBO. U kunt in de buurt ook een mooie tennisbaan, een klein voetbalveld en een supermarkt voor de echte Italiaanse ingrediënten vinden.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Nee
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

71019 Vieste FG, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Village Terrazza sul Mare Camping Village Terrazza sul Mare
4.25 1660 reviews
Italië

info@terrazzasulmare.it €35