Centro Vacanze Oriente

  • Gelegen bij de zee
  • Schaduwplekken
  • Animatieteam
  • Culturele stadjes in de omgeving

Centro Vacanze Oriente is een vlak, zandig grasland gelegen in Vieste. het is een grote camping aan zee met een prachtig strand. Geniet van uw vakantie in de prachtige omgeving van Puglia.

Uw vakantie bij Centro Vacanze Oriente

Centro Vacanze Oriente heeft de beschikking over verschillende soorten bungalows. U kunt kiezen uit een 4 tot 6 persoons, een 2 tot 4 persoons, een eenpersoons en een 2 tot 3 persoons bungalow met ieder een aparte slaapkamer. Het hele vakantiepark is bedekt met schaduwplekken.

Op Centro Vacanze Oriente zelf kunt u een heerlijke duik nemen in het zwembad of in de zee. daarnaast beschikt het vakantiepark over vele sportfaciliteiten zoals een multisportveld en een tennisbaan. Ook wanneer u geen zin hebt om eten te koken kunt u van de gelegenheid gebruik maken om het restaurant te bezoeken.

In de omgeving van Centro Vacanze Oriente kunt u verschillende culturele stadjes zoals Gargano en Vieste bezoeken. In deze stadjes kunt u naar de wekelijkse markt gaan om de meest verse soorten groenten en vis in te kopen. Ook zijn er in de omgeving prachtige grotten waar u kunt zwemmen met helder water.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Centro Vacanze Oriente, Litoranea Vieste Peschici Km 6, 71019 Vieste, Puglia FG, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt100 meter
Zee50 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Centro Vacanze Oriente Centro Vacanze Oriente
3.75 2992 reviews
Litoranea Vieste Peschici Km 6 71019 Vieste Puglia FG Italië

info@centrovacanzeoriente.it €48