Camping Village Baia Di Gallipoli

  • Rustige landelijk vakantiepark
  • Ideaal voor windsurfers
  • Mooi fiets- en wandelgebied
  • Ideaal voor gezinnen

Vakantiepark Baia di Gallipoli is dichtbij de zee gelegen (800 meter) op slechts 4 kilometer ten zuiden van Gallipoli, in het natuurpark van Punta Pizzo. Het vakantiepark heeft een prachtig uitzicht op de baai van Gallipoli, met een blauw kader van de zee. Geschikt voor gezinnen, jong en oud die volledig tot rust willen komen.

Uw verblijf op Vakantiepark Baia di Gallipoli

De meeste kampeerplaatsen zijn in de schaduw van eeuwenoude olijfbomen gevestigd, andere bevinden zich onder populieren en een beperkt aantal plaatsen zijn in de zon. De ondergrond van elke kampeerplaats is gras. Alle kampeerplaatsen bij Vakantiepark Baia di Gallipoli beschikken over elektriciteit.

Voor uw kinderen is er elke dag een uitgebreid animatieprogramma met de miniclub. In de avond is er uiteraard een kinderdisco aanwezig en overdag zijn er sporttoernooien, dansavonden, spelletjes wedstrijden georganiseerd. Vakantiepark Baia di Gallipoli maakt het u gezellig door de typisch Italiaanse sfeer, ook hoeft u zich geen moment te vervelen.

Het vakantiepark is volledig omgeven door groen, het resort is een natuurlijke oase tussen eeuwenoude olijfbomen, een pijnbomenbos en wilde mediterrane planten. Mocht u na een drukke dag zelf niet meer willen koken, dan kunt u op de camping uw eigen maaltijd samenstellen in het zelfbedieningsrestaurant, ook kunt u gewoon in het restaurant zitten of afhalen bij de pizzeria of snackbar.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Strada Provinciale 221, 73014 Gallipoli LE, Italië

Ligging:

Supermarkt4000 meter
Treinstation500 meter
Busstation500 meter
Zee800 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Village Baia di Gallipoli Camping Village Baia di Gallipoli
3.5 2647 reviews
73014 Gallipoli LE Italië

info@baiadigallipoli.com €32