Camping Iscrixedda

  • Leuke uitstapjes in omgeving
  • Ligt aan breed zandstrand
  • Ideaal voor duikers
  • In prachtig bos gelegen

Vakantiepark Iscrixedda in Lotzorai ligt in een weelderig pijnbomenbos, omringd door een groot prive-park en een breed zandstrand. Lotzorai is een klein stadje van 2.500 inwoners en ligt in het midden aan de oostkust van Sardinië. Hier is het met het hele gezin lekker ontspannen en genieten van de rust en de natuur.

Uw verblijf op Vakantiepark Iscrixedda

Iscrixedda heeft een bar, speelhal, pizzeria, ruime parkeergelegenheid en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de beroemde stranden van Cala Luna, Cala Sisine en Cala Goloritze. Dit vakantiepark is gelegen in een bijzonder vruchtbare streek, omsloten door twee rivieren: de Rio Girasole en de Rio Pramaera. Van oorsprong staat deze regio bekend om de traditionele agrarische activiteiten en de handel.

Sinds een aantal jaren weten de toeristen deze streek ook te vinden en te waarderen. Het is in trek door de lange kustlijn dat grenst aan het strand ten zuiden van Arbatax en in het noorden van Santa Maria Navarrese. Met name de nabijheid van het natuurpark Gennargentu en de Golf van Orosei maakt deze regio natuurlijk zeer aantrekkelijk.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Nee
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Camping Iscrixedda, Via Is Orrosas, 08040 Lotzorai OG, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Zee50 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Iscrixedda Camping Iscrixedda
4.275 4232 reviews
Via Is Orrosas 08040 Lotzorai OG Italië

info@campingiscrixedda.it €35