Camping Marina

Vanaf €35 per dag
Prijslijst
  • Direct aan zee gelegen
  • Mooi duikgebied
  • Voor jong en oud
  • Ook voor mindervaliden
Vakantiepark Marina is prachtig gelegen in Barisardo bij de Golf van Orosei en de haven van Arbatax. De natuurrijke omgeving is schitterend met als hoogtepunten de Tecu Cliff en een van de mooiste kusten van Oost-Sardinië. De vakantiepark ligt direct aan het strand tussen de bossen en heeft bij de staanplaatsen voldoende schaduwrijke plekken.

Uw vakantie op Vakantiepark Marina

Op vakantiepark Marina zijn ook verschillende faciliteiten aanwezig zoals een restaurant, bar en een camping supermarkt. Er zijn ook verschillende mobile homes en bungalows te huur.

Op het park zijn volleybal- en voetbalvelden en meerdere faciliteiten voor iedereen. Ook is er voor de kinderen een kinderspeelplaats aanwezig en is er een animatieteam. Ook in de avond is er op de camping genoeg entertainment om jong en oud te vermaken. Het is ook mogelijk om mountainbikes of een scuba-duik uitrusting te huren om de prachtige natuur zelf te ontdekken.

Het vakantiepark is overigens ook toegankelijk voor minder validen. Verder zijn er sanitaire ruimtes met wasmachines en is er een kinderopvang. De camping is bereikbaar met de veerboten vanuit Genua, Civitavecchia en Fiumicino.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Camping Marina, Viale della Pineta 29, 08042 Bari Sardo (OG), Sardinië, Italie

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Zee500 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Marina Camping Marina
Viale della Pineta 29 08042 Bari Sardo (OG) Sardinië Italie

info@campingmarina.it €35