Camping Marina

Vanaf €35 per dag
Prijslijst
  • Direct aan zee gelegen
  • Mooi duikgebied
  • Voor jong en oud
  • Ook voor mindervaliden
Camping Marina is prachtig gelegen in Barisardo bij de Golf van Orosei en de haven van Arbatax. De natuurrijke omgeving is schitterend met als hoogtepunten de Tecu Cliff en een van de mooiste kusten van Oost-Sardinië. De camping ligt direct aan het strand tussen de bossen en heeft bij de staanplaatsen voldoende schaduwrijke plekken.

Uw vakantie op Camping Marina

Op Camping Marina zijn ook verschillende faciliteiten aanwezig zoals een restaurant, bar en een camping supermarkt. Op de camping is er voor alle kampeerplaatsen gratis elektriciteit. Er zijn ook verschillende mobile homes en bungalows te huur.

Op de camping zijn volleybal- en voetbalvelden en meerdere faciliteiten voor iedereen. Ook is er voor de kinderen een kinderspeelplaats aanwezig en is er een animatieteam. Ook in de avond is er op de camping genoeg entertainment om jong en oud te vermaken. Het is ook mogelijk om mountainbikes of een scuba-duik uitrusting te huren om de prachtige natuur zelf te ontdekken.

Het vakantiepark is overigens ook toegankelijk voor minder validen. Verder zijn er sanitaire ruimtes met wasmachines en is er een kinderopvang. De camping is bereikbaar met de veerboten vanuit Genua, Civitavecchia en Fiumicino.

Animatie team Ja
Camper service Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Staanplaatsen>85m2 Nee
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

08042 Bari Sardo OG, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Zee500 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Marina Camping Marina
Italië

info@campingmarina.it €35