Vakantiepark Sa Prama

  • Aan een baai met privestrand
  • Vlakbij een dorpje
  • Prachtige natuur en stranden
  • Heerlijke, ontspannen vakantie
Vakantiepark Sardinië

Vakantiepark Sa Prama bevindt zich vlakbij Orosei, een van de gezelligste en mooiste plaatsjes in Sardinië. Het park ligt in een schilderachtige baai. Hier bevind zich het zandstrand en de schitterende, heldere zee. Dit is een geweldige plek om tot rust te komen.

Uw vakantie op vakantiepark Sa Prama

Het terrein heeft een oppervlakte van 20.000 vierkante meter. De plaatsen van Vakantiepark Sa Prama zijn schaduwrijk. Op het park is een bar met buitenterras en restaurant aanwezig. Voor de kleine boodschappen kunt u prima terecht in de kleinschalige winkel.

Vakantiepark Sa Prama ligt op 1 kilometer afstand van het natuurpark van Oasi di Bidderosa, wat zeker een bezoek waard is. Deze omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Niet alleen voor de natuurliefhebbers, maar ook voor de mensen die graag even in de buitenlucht zijn.

 

Ook zijn er in de buurt van Camping Sa Prama interessante excursies mogelijk in de mooiste gebieden van Sardinië. Onder andere in Gologone, Gennargentu en Gola Gorropu. Kortom, dit is een fantastische bestemming om tot rust te komen.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Nee
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Camping Sa Prama, Viale Sa Prama, 08028 Orosei NU, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Vakantiepark Sa Prama Vakantiepark Sa Prama
Viale Sa Prama 08028 Orosei NU Italië

campingsaprama@tiscali.it