Camping Village Capo Ferrato

  • Direct aan strand en zee
  • Gezellig familievakantiepark
  • Gemoedelijk en rustig
  • Heerlijke, ontspannen vakantie

Vakantiepark Capo Ferrato ligt direct aan het prachtige strand van Costa Rei Eucaliptus, verscholen tussen de mimosabomen die de nodige schaduw leveren. Vanaf het vakantiepark is er een panoramisch uitzicht over de diepblauwe, kristalheldere Middellandse Zee en het witte zandstrand.

Uw verblijf op Camping Capo Ferrato

In het hoogseizoen is er ook animatie voor de gasten (kinderen en volwassenen), veelal sportief van aard en zowel overdag als ’s avonds. Het animatieprogramma wordt op het uiterste puntje van het vakantiepark gehouden, zodat campinggasten gewoon van hun rust kunnen genieten.

Voor de fietsliefhebbers zijn er fietsen te huur. Op de fiets kunt via rustige wegen naar het zeepark Capo Carbonara rijden. Bekijk onderweg het dorpje Villasimius. Wil je wat verder weg? De hoofdstad Cagliari is een bezoek meer dan waard, onder meer door het kasteel en archeologisch museum. Voor de zonliefhebbers en rustzoekers, pak een boek en ga heerlijk liggen op het strand.

In 1965 opende de familie Fanni camping Capo Ferrato, aan de oostkust van Sardinië tussen Villasimus en Muravera. Nu runnen beide dochters het vakantiepark ; zij weten een warme en gemoedelijke sfeer te creëren. Ondanks de naam ligt de camping nog zo’n 11 kilometer zuidelijk van Capo Ferrato.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Villaggio Camping Capo Ferrato, via delle Ginestre, 12, 09043 Costa Rei, Muravera CA, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt100 meter
Centrum25000 meter
Zee50 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Village Capo Ferrato Camping Village Capo Ferrato
3.525 3755 reviews
via delle Ginestre 12 09043 Costa Rei Muravera CA Italië

info@campingcapoferrato.it €48