Tesonis Boschetto Holiday

  • Groot comfortabel vakantiepark
  • Mooie kust om te snorkelen
  • Volop visgelegenheid
  • Omgeven door bergen

Tesonis Boschetto Holiday in Tertenia ligt aan de zee, aan de voet van de berg Cartuceddu. Het is vrij groot, zeer comfortabel en rustig. Het vakantiepark loopt langzaam af tot aan de zee met een prachtig uitzicht op de baai van Foxi Manna. Dus de zee en de bergen geven deze plek bij Ogliastra een heel bijzondere charme.

Uw verblijf op Tesonis Boschetto Holiday

Vanaf Tesonis Boschetto Holiday kunt u naar een rotsachtige kust met haar kristalheldere wateren vol met vis. Een grandioze plek die door snorkelaars zeer gewaardeerd wordt. Als u meer houdt van een zandstrand liefhebbers, dat is op slechts 400 meter van het vakantiepark en strekt zich uit over 1000 meter langs de kust met zijn zeer fijne sneeuwwit zand.

Vlakbij Tesonis Boschetto Holiday vindt u verschillende Nuraghes, het meest fascinerende en mysterieuze voorbeeld van oude architectuur van Sardinië, samen met de “San Giovanni” toren (1639), bovenop de vele heuvels langs de kust van Tertenia. Deze fantastische stenen monumenten getuigen van een buitengewoon historisch erfgoed.

Monte Cartuceddu en Monte Ferru, een klein stukje landinwaarts, bieden wandelaars een betoverend uitzicht op een prachtig en uitgestrekt land en de kust van Ogliastra. Tesonis Boschetto Holiday ligt aan de zuid-oost kust van Sardinië, 12 kilometer van de snelweg 125, 45 van Arbatax en 113 van Cagliari.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Tesonis Boschetto Holiday, Via Aldo Moro, 08047 Dispensa OG, Sardinië, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Tesonis Boschetto Holiday Tesonis Boschetto Holiday
4.175 2911 reviews
Via Aldo Moro 08047 Dispensa OG Sardinië Italië

tesonis@boschettoholiday.it €30