Camping Sos Flores

Vanaf €36 per dag
Prijslijst
  • Comfortabele camping
  • Gelegen bij zee in het groen
  • Watersportmogelijkheden
  • Vele sportactiviteiten

Vakantiepark Sos Flores ligt bij San Gemiliano aan een mooi schoon zandstrand met een kristalheldere zee, op slechts een paar minuten van Tortolì en Arbatax. Dit comfortabele vakantiepark biedt volop mogelijkheden voor gasten die tijdens de vakantie graag actief zijn. Er zijn verschillende opties om te sporten, maar met name voor het duiken is dit een geweldige plek.

Uw verblijf op Vakantiepark Sos Flores

Er zijn op het vakantiepark 170 kampeerplaatsen en 16 camperplaatsen door natuurlijk groen omgeven. De grootte van de plaatsen variëert van 40m2 tot 100m2. Daarnaast kunt u bij Vakantiepark Sos Flores ook verblijven in een van de bungalows of mobile-homes die de camping aanbiedt. Er zijn zowel kampeerplaatsen met weinig als met voldoende beschutting. Ook is iedere kampeerplaats met een elektriciteits-aanluiting van 5 ampère voorzien.

Voor gasten die houden van recreatie en sport is er bij Vakantiepark Sos Flores genoeg te doen. Op de camping is er namelijk een tennisbaan, een volleybalveld, een speeltuin en ook worden er disco-avonden georganiseerd. Op 200 meter van het vakantiepark is er een manege voor de mensen die houden van paardrijden. Maar het mooist blijft natuurlijk het fantastische duiken (apparatuur is beschikbaar) en zeilen.

Vakantiepark Sos Flores biedt u alle comfort zoals een restaurant met een typisch Sardijnse keuken, een bar, een supermarkt en ook beschikt het vakantiepark over verschillende wasmachines en drogers zodat u uw kleding fris kunt houden.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Via S. Lussorio, 08048 Tortolì OG, Italië

Ligging:

Supermarkt2000 meter
Busstation300 meter
Zee50 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Sos Flores Camping Sos Flores
08048 Tortolì OG Italië

sosflores@tiscali.it €36