Village Tiliguerta

  • Rustig vakantiepark
  • Prachtige stranden vlakbij
  • Echt ontspannend
  • Ideaal voor watersporten

Vakantiepark Tiliguerta in Capo Ferrato is een 4**** vakantiepark in het zuidoosten van Sardinië, midden in een bos van eucalyptus en pijnbomen, dat uitkijkt over het prachtige en befaamde strand van Costa Rei, aangewezen als het vijfde mooiste strand ter wereld.

Uw vakantie op Vakantiepark Tiliguerta

Vakantiepark Tiliguerta bestaat uit bungalows, mobile homes en ruime, goed van schaduw voorziene kampeerplaatsen. Rondom het centrale plein is er een restaurant – pizzeria, een bar, een camping winkel en een minishop. De gasten kunnen genieten van of zelf meewerken aan optredens in het openlucht amfitheater.

De filosofie van Vakantiepark Tiliguerta is gebaseerd op welzijn in de meest ruime zin van het woord, waarbij alle aspecten van het “zijn” in aanmerking worden genomen: fysiek, mentaal, geestelijk, emotioneel. Een rijk gevuld programma van animatie, sport en begeleide bezoeken staat klaar voor gasten die totaal willen opgaan in de natuur.

Het park is gelegen in het plaatsje Capo Ferrato, vlak bij Muravera, Villasimius, Castiadas, Olia Speciosa, Villaputzu en San Vito, een streek vol attracties -vooral tijdens de zomer- en gemakkelijk bereikbaar met een shuttledienst of eigen auto.

Vakantiepark Tiliguerta is een camping met veel faciliteiten op een mooie rustige plek. U kunt er o.a. duiken. De stranden aan de Costa Rei zijn prachtig. het park ligt redelijk afgelegen en is daardoor lekker rustig. Het park heeft een ecologische doelstelling.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Nee
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

SP97, 09043 Muravera CA, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt100 meter
Centrum17000 meter
Zee50 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Village Tiliguerta Village Tiliguerta
3.5 4009 reviews
09043 Muravera CA Italië

booking@tiliguerta.com €56