Villaggio Camping Spiaggia Del Riso

  • Vakantiepark in bos gelegen
  • Vakantiepark met 4 watervallen
  • Verrassend vakantiepark
  • Mooi familiepark

Vakantiepark Villaggio Ultima Spiaggia in Barisardo is gelegen in een prachtige omgeving. De combinatie van een warme zon en de mooie natuur van Sardinië levert u een geweldige vakantie op. Zowel voor gezinnen met kinderen als voor de actieve vakantieganger is hier genoeg te doen.

Uw vakantie op Vakantiepark Ultima Spiaggia

De plaatsen liggen direct aan het zandstrand en worden afgebakend door eucalyptusbomen, zodoende is er schaduw en privacy. U kunt er ook voor kiezen om vakantie te vieren op Vakantiepark Ultima Spiaggia in een bungalow of lodgetent.

Het vakantiepark beschikt over verschillende faciliteiten. Zo heeft het een winkel, een restaurant, een bar en een discotheek. Vakantiepark Ultima Spiaggia is het ideale verblijf als u uw vakantie wilt doorbrengen in de buitenlucht en wilt ontspannen in de prachtige natuur.

Vanaf het park zijn meerdere mooie stranden bereikbaar, zoals de stranden Barisardo Lotzorai en Santa Maria Navarrese. U kunt hier heerlijk genieten aan het kristalheldere water aan de oostkust van Sardinië.

Een bezoek aan het regionaal park dei Tacchi of aan de Marmuri grot in Ulassai is ook absoluut aan te raden. Ook kunt u een bezoek brengen aan de beroemde Gorropu Gorge, de diepste canyon van Europa.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Nee
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Vakantiepark Villaggio L’ Ultima Spiaggia, Località Planargia, 08042 Bari Sardo, Sardinië OG, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt100 meter
Centrum4000 meter
Zee50 meter

Kaart:

Stel uw vraag

Villaggio Camping Spiaggia del Riso Villaggio Camping Spiaggia del Riso
3.9 2219 reviews
Località Planargia 08042 Bari Sardo Sardinië OG Italië

info@campingultimaspiaggia.it €45