Argentario Village

  • Gemoedelijk vakantiepark
  • Gunstig gelegen uitvalsbasis
  • Direct aan het strand
  • Zwembad en duikschool

Argentario Village in Orbetello bevindt zich in de regio Toscane direct aan zee, gelegen in een pijnbomenbos, waar het voorgebergte van de Argentario met het vaste land verbindt, tegenover de eilanden Giglio, Giannutri en Montecristo.

Uw verblijf op Argentario Village

Argentario biedt u een vakantiepark met service en comfort om aan alle vereisten te voldoen en u een onvergetelijke vakantie te bieden: vakantiehuisjes met 4 slaapplaatsen met satelliet tv, telefoon en airco of bungalows met air conditioning. U heeft keus uit drie diverse restaurants om een hapje te gaan eten op vakantiepark Argentario.

Op het park bevindt zich een groot zwembad met drie niveaus, één voor uw kinderen met een waterval en een bubbelbad. Vakantiepark Argentario ligt gelijk aan een groot privéstrand met fijn zand. U kunt uitstapjes maken naar de gezellige plaatsjes om Orbetello heen of genieten en tot rust komen van de schitterende natuur.

Elk soort verblijf garandeert een rustige en ontspannen vakantie, met sport en vermaak verzorgd door het animatieteam. Het animatieteam organiseert leuke toernooien, spelletjes en sportieve lessen. Voor uw kinderen is er een juniorclub, miniclub en een speeltuin.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Argentario Village, Strada Provinciale della Giannella, 58015 Giannella GR, Toscane, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Argentario Village Argentario Village
4.25 2344 reviews
Strada Provinciale della Giannella 58015 Giannella GR Toscane Italië

info@argentariocampingvillage.com €35