Campeggio Europa

Torre del lago
(8,5) Bezoek website
  • Schaduwplekken
  • Multisportveld
  • Mooie omgeving
  • Zwembad

Campeggio Europa is een prachtig gelegen camping in toscane en ligt tussen de bekende steden Pisa en Lucca. op de camping worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud. Ervaar het zelf op Campeggio Europa!

Uw vakantie op Campeggio Europa

Campeggio Europa beschikt over verschillende slaapmogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om een tent te huren in de schaduw. Verder is het mogelijk om een chalet te huren. Deze chalets beschikken over diverse faciliteiten. Ook zijn er maximaal 2 honden per plek toegestaan op dit vakantiepark.

Op Campeggio Europa zelf kunt u zich prima vermaken. U kunt gebruik maken van het zwembad, maar ook is er een tennisbaan aanwezig. Daarnaast kunnen uw kinderen zich uitstekend vermaken op het multisportveld. Heeft u tussendoor trek? Dan is er bij het zwembad een restaurant waar u vooral heerlijke pizza’s kunt eten.

In de omgeving van Campeggio Europa zijn er veel culturele stadjes met een rijke geschiedenis. Voorbeelden hiervan zijn de stadjes Lucca, Siena en Pisa. Vanaf de camping kunt u met busjes naar deze steden toe. 1000 meter van de camping ligt een zandstrand, hier kunt u te voet heen of met een busje.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Stel uw vraag

Campeggio Europa Campeggio Europa
4.25 1634 reviews
Viale dei Tigli 51 55049 Torre del Lago Puccini Toscane LU Italië

Telefoon:
+39 0584 359566

mail@europacamp.it €28