Camping Bocca Di Cecina

Vanaf €35 per dag
  • Het hele jaar geopend
  • Levendige sfeer
  • Voor ontspanning en plezier
  • Vlakbij de kust

Camping Bocca Di Cecina is gelegen op een mooie locatie aan de Etruskische kust, waar u heerlijk kunt relaxen direct aan zee, op loopafstand  het centrum van Marina di Cecina. Het is het hele jaar geopend en dit is mogelijk vanwege de ligging, de faciliteiten en de diensten die de camping aanbiedt. De camping is een ideale locatie voor campers, kampeerders die houden van rust en natuur en voor sportieve gasten.

Uw vakantie op Camping Bocca Di Cecina

De camping ligt 800 meter van de kust af en is omgeven door een schitterend pijnbomenbos. Het kampeerterrein is 8 hectare groot en Bocca Di Cecina heeft 400 kampeerplaatsen voorzien van elektra, camper service en 32 nieuwbouw bungalows. Op de camping is het niet nodig om elke dag te koken, want er zijn verschillende cateringsdiensten zoals: een café, pizzeria, restaurant en mini-supermarkt.

Op Camping Bocca di Cecina zijn 3 verschillende soorten bungalows en 2 soorten stacaravans, deze variëren van 2 tot 5 personen. Alle accommodaties beschikken over een eigen terras.

Bij Camping Bocca di Cecina vindt u een mooi strand (bekroond met blauwe vlag) met goede voorzieningen. Voor ontspanning en plezier bent u hier op de juiste bestemming. Er zijn o.a. sportgelegenheden, activiteiten voor kinderen en volwassenen en vele andere mogelijkheden. Binnen een uur rijden vanaf de camping kunt u vele uitstapjes maken naar de beroemde plekken van Toscane.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Nee
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Via Volterra, 7, 57023 Cecina LI, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Bocca Di Cecina Camping Bocca Di Cecina
4 235 reviews
7 57023 Cecina LI Italië

bocca.cecina@tin.it €35