Boschetto Di Piemma

  • Vakantiepark in bos
  • Ideaal voor uitstapjes
  • Div. huurmogelijkheden
  • Prachtig uitzicht

In het hart van de Toscane ligt Vakantiepark Boschetto di Piemma middenin een bos en slechts op 2 km van de prachtige stad San Gimignano. Het park biedt diverse leuke excursiemogelijkheden, het ligt aan de beroemde ‘Francigena’ wandelroute, u ziet veel wandelaars voorbijkomen maar kunt zelf uiteraard ook de wandelschoenen aantrekken.

Uw verblijf op vakantiepark Boschetto di Piemma

Het vakantiepark beschikt u over een fijn zwembad en een leuke speeltuin. Gasten van het park Boschetto di Piemma mogen gratis gebruik maken van het verwarmde zwembad met apart kinderbad op 100 meter buiten het park. Vanwege de vele bomen is het vakantiepark aangenaam schaduwrijk. Maar vooral het uitzicht op de Toscaanse heuvels is geweldig.

Vakantiepark Boschetto di Piemma beschikt over een voetbal/sportveld. In het hoogseizoen zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten. Op het park zelf vindt u een kleine supermarkt, net buiten het park bevindt zich een grote supermarkt. Het restaurant serveert heerlijke pizza’s en Italiaanse maaltijden; u eet op het terras met adembenemend uitzicht.

Vakantiepark Boschetto di Piemma is de ideale uitvalsbasis voor uw bezoek aan Toscane. Uiteraard gaat u naar het mooie San Gimignano, hier bevindt zich Gelateria Dondoli, al jaren bekend als de beste ijssalon van heel Italië. Maar ook Siena, Florence, Volterra en nog veel meer andere prachtige Italiaanse plaatsen liggen binnen uw bereik.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Boschetto di Piemma, Località S. Lucia, 38/c, 53037 San Gimignano SI, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Boschetto di Piemma Boschetto di Piemma
3.95 3289 reviews
Località S. Lucia 38/c 53037 San Gimignano SI Italië

info@boschettodipiemma.it €45