Camping Bosco Verde

Torre del lago
(7,0) Bezoek website
  • Typisch Italiaanse camping
  • Gunstige ligging voor uitstapjes
  • Leuk voor de jongere kinderen
  • Gemoderniseerde faciliteiten

Camping Bosco Verde ligt in Torre del Lago in Toscane, niet ver van de stranden van Versilia, Viareggio en Lucca.  Dit is de camping het dichtst bij zee, met een afstand van slechts 800 meter van de jachthaven “Marina di Torre del Lago” en de beroemde “Europa” boulevard met bekende nachtclubs en ruime stranden.

Uw vakantie op Camping Bosco Verde

De kampeerplaatsen op camping Bosco Verde zijn 60 vierkante meter groot. Verder zijn er bungalows en mobile homes van verschillende afmetingen en types. Grotendeels zijn deze onlangs gebouwd en voorzien van airconditioning, waardoor uw verblijf zo comfortabel mogelijk zal zijn tijdens de Italiaanse zomer.

Op Camping Bosco Verde vindt u een vernieuwd en charmant zwembad. Wat betreft fun en entertainment kunt u het volgende verwachten: een voetbalveld, volleybalveld, tafeltennis, dansvloer en een bosrijk gebied zeer geschikt om bijvoorbeeld te picknicken. In de directe nabijheid is een tennisbaan en professionele kommen velden. Tijdens uw verblijf worden de avond in het weekend avonden gevuld met entertainment en voor de kinderen is er de hele week animatie en een miniclub.

Er zijn drie sanitaire gebouwen met ook voorzieningen voor minder validen en kleine kinderen, wasmachines en -drogers. Ook is er een campingwinkel met bazar. De bar van Bosco Verde serveert u ontbijt, pizza, warme maaltijd, een borrel na het eten of een cocktail, dit alles wordt begeleid met mooie achtergrondmuziek.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Viale John Fitzgerald Kennedy, 323, 55049 Viareggio LU, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Bosco Verde Camping Bosco Verde
3.5 4590 reviews
323 55049 Viareggio LU Italië

info@campeggioboscoverde.com €35