Camping Canapai

Vanaf €35 per dag
  • Mooi gelegen terrassencamping
  • Modern zwembad met wellness
  • Echte natuurcamping
  • Met uitzicht op zee
Vakantiepark Toscane

Camping Canapai is gelegen in Rio Marina aan de oostkust van het eiland Elba, rond de prachtige baai van Ortano. Het is hier heerlijk ontspannen met de mooie kust, de natuur rondom en het wellnesscentrum op de camping zelf.

Uw vakantie op Camping Canapai

Deze camping ligt op een heuvel met veel begroeiing, en is uiteengezet met kampeerplaatsen op natuurlijke terrassen, met uitzicht op zee. Er zijn op Camping Canapai ook appartementen met terras, uitzicht op zee en een privé parkeerplaats en zeer comfortabele bungalows met kitchenette, badkamer, veranda en airconditioning.

Er is een prachtig zwembad met een wellnesscentrum in een groene en rustige omgeving. Verder vindt u op Camping Canapai een bar, restaurant en mini-markt en er is gratis WiFi. ’s Avonds wordt er entertainment en karaoke georganiseerd.

Vanaf het kampeerterrein loopt er een voetpad naar de kust, dat is zo’n 10 minuten lopen. Er is zowel een zandstrand als een kiezelstrand met rotspartijen. U kunt hier duiken, snorkelen of in de natuur wandelen. Of bezoek de voormalige metaal mijnen die vlakbij zijn, beroemd om de edelstenen en mineralen.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Nee
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Camping Village Canapai, Strada per Ortano, 14, 57038 Rio Marina LI, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Canapai Camping Canapai
3.05 179 reviews
Strada per Ortano 14 57038 Rio Marina LI Italië

info@campingcanapai.it €35