Camping Dal Pino Parco Vacanze

Marina-di-massa
(6,5) Bezoek website
Vanaf €35 per dag
  • Rustige, comfortabele camping
  • Voor het relaxte strandleven
  • Natuur, ontspanning en cultuur
  • Aantrekkelijke omgeving

Camping Dal Pino Parco Vacanze in Marina di Massa ligt zeer dicht bij de kust, vijf minuten te voet. De camping is omgeven door de natuur, het is er rustig voor degenen die graag genieten van rust, of de omgeving van de Toscane willen ontdekken en voor de gasten die willen bewegen is het goed toeven hier.

Uw vakantie op Camping Dal Pino Parco Vacanze

Op deze camping kunt u kamperen of vakantie vieren in een houten chalet of een bungalow. De faciliteiten van Dal Pino Parco Vacanze bestaan uit een voetbalveld, tafeltennis, een goed restaurant met een bar en een hout gestookte oven voor heerlijke pizza’s, nette en comfortabele toiletten, draadloos internet.

De Alpi Apuane en de marmergroeven omringen deze camping in Toscane en zijn er klaar voor u tijdens een excursie met typische lokale producten te verwelkomen. Vanaf Camping Dal Pino kunt u naar Lunigiana, een oud land dat oorspronkelijk werd bewoond door een ruig volk. U ontdekt daar veel middeleeuwse kastelen, ruïnes en kunt genieten van traditionele huisgemaakte gerechten. Zij die willen fietsen kunnen in de richting van Marina di Carrara, Marina di Massa, Forte dei Marmi en Viareggio gaan met de beroemde Versilia stranden.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Via Flavio Torello Baracchini, 119, 54100 Massa MS, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Dal Pino Parco Vacanze Camping Dal Pino Parco Vacanze
3.25 3534 reviews
119 54100 Massa MS Italië

info@campingdalpino.com €35