Camping Feniglia

Vanaf €35 per dag
  • Kindvriendelijke camping
  • Schitterende ligging
  • Prachtige natuur en stranden
  • Voor ontspanning en cultuur

Camping Feniglia is de enige camping in Monte Argentario, met zijn prachtige landschappen, ongerepte zee, visrijke riffen en levendige havens. Breng uw tijd door aan zee, met een mooi, breed strand, interessante excursies in de natuur of op het gebied van archeologie zijn ook mogelijk.

Uw vakantie op Camping Feniglia

Het kampeerterrein bestaat uit ongeveer 150 ruime, schaduwrijke staanplaatsen voorzien van een aansluiting op electra, en een aantal ook op water. Voor campers zijn er speciale plaatsen. U kunt op Camping Feniglia ook vakantie vieren in een houten chalet of in een mobile home. Op de camping vindt u een restaurant met pizzeria en bar, supermarkt en EHBO, terwijl er in de omgeving enkele discotheken zijn.

De camping is gelegen in een ongerept gebied nabij Porto Ercole in Toscane op slechts 500 meter van het zandstrand en een paar kilometer van het natuurpark Maremma, in het hart van het Etruskische gebied. Er zijn mooie fietsroutes in de omgeving van Camping Feniglia. Bent u een hondenliefhebber, uw viervoeter is hier van harte welkom.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Nee
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Feniglia, Loc. Feniglia, 58019 Porto Ercole, Grosseto, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping feniglia Camping feniglia
3.8 4068 reviews
Loc. Feniglia 58019 Porto Ercole Grosseto Italië

info@campingfeniglia.it €35