Camping Giannella

Vanaf €35 per dag
  • Schaduwrijke camping
  • Dichtbij leuke dorpjes
  • Zeer vriendelijke camping
  • Heerlijk ontspannen in de natuur

Camping Giannella nabij Albinia en Orbetello , temidden van pijnbomenbossen waar u lekker in de schaduw kunt wandelen. Op 100 meter is er de zee, en dankzij het zandstrand en ondiep water is het veilig voor kinderen.  Het is hier heerlijk relaxen, maar vanaf de camping kunt u ook hele leuke uitstapjes maken en Toscane ontdekken.

Uw vakantie op Camping Giannella

Het kampeerterrein heeft een oppervlakte van ongeveer 6 hectare, er zijn 250 staanplaatsen van 70 vierkante meter, alle schaduwrijk en met elektra.  Ook zijn er mobile homes geschikt voor 4 personen, met of zonder een badkamer, voorzien van kitchenette. Daarnaast zijn er 4 / 6 persoons bungalows met woonkamer,  keuken, badkamer, veranda, voorzien van air conditioning.

Op Camping Giannella vindt u een bar, supermarkt, restaurant, pizzeria, kiosk, speeltuin, fiets- en scooter verhuur, wasmachines, camper service, schaduwrijke parkeerplaats, stalling voor caravans en boten, EHBO. Er is een bushalte voor de ingang van de camping. Vlakbij de camping is een manege.

Camping Gianella ligt in het midden  van  de Tombolo della Giannella, een landengte van de Tyrreense kust naar het voorgebergte van Monte Argentario. De dichtstbijzijnde stad is Albinia op 5 kilometer afstand, en op 9 vindt u Orbetello, Porto S. Stefano en Porto Ercole.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Nee
Tennis Nee
Wifi Nee
Zwembad Nee
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Strada Provinciale della Giannella, 164, 58015 Orbetello GR

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Giannella Camping Giannella
2 4890 reviews
164 58015 Orbetello GR

info@giannellacamping.it €35