Camping IL Gabbiano

Vanaf €40 per dag
Prijslijst
  • Eigen prive strand
  • Gevarieerde animatie
  • Gelegen in schitterend bos
  • Voor rust, prachtige vakantie

Camping Village IL Gabbiano in Albinia kijkt direct uit op zee, en is gelegen tussen de baai van Talamone en het voorgebergte van Argentario, in een schitterend bos in Toscane. Op deze camping is ontspannen tot kunst verheven, voor jong en oud. U komt naar Camping IL Gabbiano puur om tot rust te komen en om te genieten van de mooie groene omgeving.

Uw vakantie op Camping Il Gabbiano

Het kampeerterrein ligt als een kleine en rustige tuin in bloei, ondergedompeld in het groen en is schaduwrijk. De vakantiehuisjes van Camping IL Gabbiano zijn ideaal om een rustige en gezonde vakantie kunt doorbrengen samen met uw kinderen. Het zandstrand waar u direct toegang tot heeft, met lichte glooiingen, het pijnbomenbos dat voor een heerlijke verkoeling zorgt.

Op Camping IL Gabbiano vindt u een leuke bar, gezellig restaurant, supermarkt, een nieuw zwembad, jacuzzi, fitness, amfitheater, tafeltennis en nog veel meer leuke en sportieve faciliteiten die u kunt beoefenen.

Voor uw kinderen is er in het hoogseizoen een kindvriendelijk animatieteam aanwezig, zij organiseren vele activiteiten zoals danslessen, zwemmen, gymnastiek en nog meer. Ook is er een miniclub en kunnen zij toernooien spelen. ’s Avonds zijn er thema-avonden, cabaret, dans, film en karaoke.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Ja
Huisdieren toegestaan Nee
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

SS Aurelia, km 154 – 58015 – Albinia (GR)

Kaart:

Stel uw vraag

Camping IL Gabbiano Camping IL Gabbiano
km 154 – 58015 – Albinia (GR)

info@ilgabbianocampingvillage.com €40