Camping La Principina

  • Bosrijke zeecamping
  • Typisch Italiaanse sfeer
  • Volop activiteiten
  • Vele huurmogelijkheden

Camping La Principina in Toscane ligt in het oude dorpje Grosseto. Er worden veel activiteiten georganiseerd op deze grote camping waar een typisch Italiaanse sfeer hangt. Het zandstrand is op loopafstand, hier is plezier mogelijk voor jong en oud.

Uw vakantie op Camping La Principina

De ruime kampeerplaatsen variëren van grote en beschikken over stroomaansluitingen. Ook is er voldoende schaduw bij elke plaats zodat u niet de hele dag in de zon hoeft te zitten. U kunt ook een bungalow, stacaravan of tent huren voor uw vakantie op Camping La Principina. Het sanitair is in prima staat en u kunt gebruik maken van wasmachines. In de supermarkt op Camping La Principina kunt u elke dag uw benodigdheden halen.

Er zijn 2 zwembaden op Camping La Principina, een zwembad voor volwassenen en een zwembad voor kinderen. Ook kunt nu naar het strand dat niet ver van de camping ligt. Natuurlijk is er ook een animatieteam dat elke dag zorgt  voor leuke activiteiten voor jong en oud, er is voor iedereen genoeg te doen. Het restaurant gaat elke dag rond etenstijd open, u bent er van harte welkom om fantastische gerechten en wijnen te proeven die uit Toscane komen. Ook kunt u Grosseto eenvoudig bereiken.

Animatie team Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Ja
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Camping La Principina, Via del Dentice, 10, 58100 Principina a Mare, Grosseto GR, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping La Principina Camping La Principina
2.75 146 reviews
Via del Dentice 10 58100 Principina a Mare Grosseto GR Italië

info@principinacamping.it €35