Camping Madonna Di Pogi

  • Boerderijcamping
  • Vissen aan het meer
  • Biologische groententuin
  • Gratis WiFi

Camping Madonna Di Pogi is een boerderijcamping en ligt middenin de Toscane. Deze Agricultuur-minicamping is omgeven door het typsiche Toscaanse landschap en ligt direct aan een mooi meer met ligweide op korte afstand van Bucine. De camping ligt op mooie afstand van de steden Siena, Arezzo, de Chianti-streek en Florence maakt het verblijf op deze groene klein camping nog aantrekkelijker.

Uw vakantie op camping Madonna Di Pogi

De camping is een 120.000 m² groot landgoed, bestaande uit bossen, fruitbomen en weilanden. Op dit grote gebied staan slechts een beperkt aantal accommodaties (13) omdat rust en ruimte hoog in het vaandel van de eigenaars staan. De groene camping in het Ambradal is vernoemd naar het kleine gehucht uit de 13e eeuw met de gelijknamige kerk, ooit gebouwd ter herdending aan een toen heersende Pestepidemie.

De campingeigenaars streven ernaar hun gasten te laten zien wat Toscane te bieden heeft. Rust, ruimte en mooie vakantiehuisjes geheel uit ecologisch materiaal gemaakt en gebouwd (houten stacaravans max. 2,3 en 4 personen). De chalets staan allemaal vrij in de bossen met totale privacy, met respect voor de omliggende natuur en landschap. Er wordt gebruik gemaakt van energie besparende voorzieningen. Afvalwater wordt gebruikt voor de boomkwekerij en biologische moestuin. De kippen die op deze gastvrije agricultuur rondlopen krijgen alleen maar biologisch voedsel.

Animatie team Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Nee
Sportveld Ja
Tennis Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Nee

Adres:

Via della Madonna, 52, 52021 Pogi AR, Italië

Kaart:

Stel uw vraag

Camping Madonna di Pogi Camping Madonna di Pogi
52 52021 Pogi AR Italië

madonnadipogi@gmail.com €35